Workshop Kokedama maken

 49,95

Op voorraad

Product Description

Zaterdag 2 december staat van 12.30-14.00u een super toffe workshop  gepland in samenwerking met Marjolein van @de.opleurist. Zij geeft je alle tips en tricks waarmee je vervolgens maar liefst 3 Kokedama’s gaat maken, dit keer in kerststijl!

Koke-wat?? Je kent ze vast wel: die zwevende groene ‘planeetjes’. Een Kokedama is een mosbal waaruit een plantje groeit. Je kunt ‘em laten hangen aan een touwtje of neerzetten.  Met hulp van Marjolein ga je er 3 maken met verschillende planten; zo maak je van je huis een echte urban jungle.

Deze unieke workshop vindt plaats op een unieke & inspirerende locatie: in Salmagundi the Shop. Een  winkel vol moois van ver. Meubels en woonaccessoires, een eclectische mix van vintage, industrieel en boho-chic. Adres: J.C. Kapteynlaan 6 in Groningen

Er staat een borrelplank vol avontuurlijke mezze voor je klaar waarvan heerlijk gesmuld kan worden, ook krijg je nog een drankje van het huis. Kortom: hier wil je bij zijn! Meld je snel aan, het aantal plekken is beperkt.

De workshop gaat door bij minimaal 12 deelnemers. Een online geboekte workshop kan tot 14 werkdagen voor aanvang geannuleerd worden. Je krijgt dan het totale bedrag teruggestort. Je krijgt 50 % van de al in rekening gebrachte workshop-prijs terug als je de reservering binnen 14 tot 7 werkdagen voor de start van de workshop per email hebt gemeld (theshop@salmagundi.nl). Bij een annulering 7 dagen voor aanvang van de cursus of bij een no show vindt geen restitutie van het ticket plaats. Je kunt bij verhindering jouw plek wel aan een ander overdragen. Laat dit wel van te voren even weten via de mail (theshop@salmagundi.nl)