party/catering

Een feest vieren in Salmagundi’s staat garant voor een onvergetelijke belevenis. Onze locatie is inspirerend en niet alledaags. De sfeer is informeel & casual, het interieur een robuuste mix van industrieel en vintage. De gerechten die wij serveren zijn geinspireerd op de Midden Oosterse / Mediterrane keuken. U kunt met ons overleggen, we kunnen geheel naar wens een menu samenstellen waarmee u uw gasten kunt verrassen. Van een complete maaltijd tot een mooi verzorgd buffet, afhankelijk van het besteedbare budget maken wij voor u een offerte op maat.

Bij goed weer is het heerlijk zitten op ons mooie terras op het water. Uitkijkend over het Oosterhamrikkanaal en het Ebbingekwartier kunt u genieten van onze mezze, royaal gevulde planken met de heerlijkste hapjes. Party on a plate!

Wij verzorgen  smaakvolle en verrassende catering op locatie. Voor een ‘multi-culturele bite’ bent u bij ons op het juiste adres. Warme en/of koude hapjes, buffetten, lunches met een Mediterraan of Midden Oosters tintje, overleg met ons voor de mogelijkheden.