all day dining, menukaart

DESSERTS:

Limoncello tiramisu: bereid met huisgemaakte limoncello   7.5
Affogato: espresso met een bolletje vanille ijs 4.5
Gegrilde ananas: met vanille ijs en whiskey caramel 7.5
Baklava: Vers en knapperig uit een lokale Midden Oosten bakkerij, veel nootjes en niet al te zoet 2.5 p.s.
Frambozen granita: huisgemaakt schaaf ijs 6.5

KOUDE MEZZE:

Mandje homemade platbrood 3.5
Gemarineerde olijven 4.5
Huisgemaakte hummus: met ei en ui geserveerd met platbrood 8.5
Huisgemaakte hummus: met spicy kip 10
Labneh: met za’atar, sumac en isot biber 8.5
Gevulde eieren: met harissa, dille, feta en olijven 8.5
Tomaten-uiensalade:  met groene pepers, koriander, gember & gefrituurde kappertjes 8.5
Doperwten salade:  met munt, knoflook, citroen en Parmezaanse kaas 8.5
Rijst salade: met spruitjes, kikkererwten, ingelegde citroen en peterselie 8.5

WARME MEZZE:

Gefrituurde burrata: met tomaten-harissa saus 10.5
Gebakken artisjok harten: met za’atar olie en citroen 8.5
Fritters van doperwten: met spinazie, ricotta, citroen en tomaten chilli-jam 9.5
Vegan shakshuka: met kikkererwten, aubergine, tofu en harissa 9.5
Tortilla de patatas: met een saus van geroosterde paprika, aubergine en knoflook 7.5
Geroosterde aubergine:  met tahini, geraspte tomaat en groene peper shatta 9.5
Geroostere koolrabi: met tomaatjes, hazelnoten en dragon gremolata 9.5
Mezze van de week: Iedere week iets nieuws, wie houdt er niet van een verrassing? Vraag de bediening, ze vertellen je graag meer!

VLEES

 Vitello tonato: rose gebakken kalfsvlees met tonijnmayonaise, ansjovis en kappertjes 12.5
Geroosterde rundvlees kebab met gegrilde uien salsa 
13.5
Gegrilde lamskoteletjes met ananas-jalapeño chutney 15

VIS

Crudo van zalm met sjalot, kappertjes, jalapeño, radijs, yoghurt en dille 11.5
Gefrituurde viskoekjes met een saus van geroosterde paprika, aubergine en knoflook  9.5
Vis van de week

TAFELTJE VOL

Chef’s choice:  Laat je verrassen; een tafel vol heerlijke mezze. Wordt gepresenteerd in 2 gangen. Op verzoek geheel vega(n) 28.5 PP
Chef’s choice de luxe: Laat je verrassen; een tafel vol heerlijke mezze. Wordt gepresenteerd in 2 gangen.  Afsluitend een proeverij van verschillende desserts. Op verzoek geheel vega(n). 33,5 PP

SPECIAL

Mezze lunch/borrelplank* : Salmagundi’s favourite; een plank vol mezze. Met o.a. hummus, salade, gemarineerde artisjokken, geroosterde aubergine, gekruide olijven, gekruide eieren, geroosterde amandelen met citroen & saffraan, kofte en meer. Geserveerd met huisgemaakt platbrood. Feestje om te eten!

  • De mezze kunnen variëren van samenstelling maar zijn altijd lekker en verrassend! Op verzoek kan de plank geheel vega(n) worden klaar gemaakt.

14.5 PP