all day dining, menukaart
DESSERTS: |
||
Limoncello tiramisu: bereid met huisgemaakte limoncello | 7.5 | |
Affogato: espresso met een bolletje vanille ijs | 4.5 | |
Gegrilde ananas: met vanille ijs en whiskey caramel | 7.5 | |
Baklava: Vers en knapperig uit een lokale Midden Oosten bakkerij, veel nootjes en niet al te zoet | 2.5 p.s. | |
Frambozen granita: huisgemaakt schaaf ijs | 6.5 | |
KOUDE MEZZE: |
||
Mandje homemade platbrood | 3.5 | |
Gemarineerde olijven | 4.5 | |
Huisgemaakte hummus: met ei en ui geserveerd met platbrood | 8.5 | |
Huisgemaakte hummus: met spicy kip | 10 | |
Labneh: met za’atar, sumac en isot biber | 8.5 | |
Gevulde eieren: met harissa, dille, feta en olijven | 8.5 | |
Tomaten-uiensalade: met groene pepers, koriander, gember & gefrituurde kappertjes | 8.5 | |
Doperwten salade: met munt, knoflook, citroen en Parmezaanse kaas | 8.5 | |
Rijst salade: met spruitjes, kikkererwten, ingelegde citroen en peterselie | 8.5 | |
WARME MEZZE: |
||
Gefrituurde burrata: met tomaten-harissa saus | 10.5 | |
Gebakken artisjok harten: met za’atar olie en citroen | 8.5 | |
Fritters van doperwten: met spinazie, ricotta, citroen en tomaten chilli-jam | 9.5 | |
Vegan shakshuka: met kikkererwten, aubergine, tofu en harissa | 9.5 | |
Tortilla de patatas: met een saus van geroosterde paprika, aubergine en knoflook | 7.5 | |
Geroosterde aubergine: met tahini, geraspte tomaat en groene peper shatta | 9.5 | |
Geroostere koolrabi: met tomaatjes, hazelnoten en dragon gremolata | 9.5 | |
Mezze van de week: Iedere week iets nieuws, wie houdt er niet van een verrassing? Vraag de bediening, ze vertellen je graag meer! | ||
VLEES |
||
Vitello tonato: rose gebakken kalfsvlees met tonijnmayonaise, ansjovis en kappertjes | 12.5 | |
Geroosterde rundvlees kebab met gegrilde uien salsa |
13.5 | |
Gegrilde lamskoteletjes met ananas-jalapeño chutney | 15 | |
VIS |
||
Crudo van zalm met sjalot, kappertjes, jalapeño, radijs, yoghurt en dille | 11.5 | |
Gefrituurde viskoekjes met een saus van geroosterde paprika, aubergine en knoflook | 9.5 | |
Vis van de week | ||
TAFELTJE VOL |
||
Chef’s choice: Laat je verrassen; een tafel vol heerlijke mezze. Wordt gepresenteerd in 2 gangen. Op verzoek geheel vega(n) | 28.5 PP | |
Chef’s choice de luxe: Laat je verrassen; een tafel vol heerlijke mezze. Wordt gepresenteerd in 2 gangen. Afsluitend een proeverij van verschillende desserts. Op verzoek geheel vega(n). | 33,5 PP | |
SPECIAL |
||
Mezze lunch/borrelplank* : Salmagundi’s favourite; een plank vol mezze. Met o.a. hummus, salade, gemarineerde artisjokken, geroosterde aubergine, gekruide olijven, gekruide eieren, geroosterde amandelen met citroen & saffraan, kofte en meer. Geserveerd met huisgemaakt platbrood. Feestje om te eten!
|
14.5 PP
|