all day dining, menukaart
DESSERTS: |
||
Khoshaf: Gestoofde zuidvruchten met labneh en amandel/citroen crumble | 7 | |
Koffieijs met Grand Marnier siroop en munt | 7 | |
Chocolade malabi: romige pudding met witte chocolade ganache & pistache | 7 | |
Baklava: Vers en knapperig uit een locale Midden Oosten bakkerij, veel nootjes en niet al te zoet | 2.5 p.s. | |
Dessert proeverij: Feestelijke proeverij van verschillende desserts | 8 | |
KOUDE MEZZE: |
||
Gekruide amandelen | 3.5 | |
Mandje homemade platbrood | 3.5 | |
Gekruide olijven | 4.5 | |
Loaded hummus (vegan): Huisgemaakte zijdezachte hummus met een topping van gebakken paddenstoelen geserveerd met platbrood. | 8.5 | |
Loaded hummus (vega): Huisgemaakte zijdezachte hummus met een topping van gemarineerde aubergine en geraspte eierdooier geserveerd met platbrood |
8.5 | |
Loaded hummus (vlees): Huisgemaakte zijdezachte hummus met een topping van stoofvlees geserveerd met platbrood | 10 | |
Witte bonenpuree met platbrood Met geroosterde pompoen en knoflook-pecanboter | 9.5 | |
Crostini met merques en champignons | 6.5 | |
Crostini met gemarineerde courgette en buratta | 6.5 | |
Crostini met gegrilde paprika en ansjovis | 6.5 | |
Mix van crostini | 7.5 | |
Gepofte bietjes met amandeltahini en gepofte quinoa | 8.5 | |
Komkommersalade met sumac, munt, peterselie en citroen | 6.5 | |
Winterse tabouleh met spruitjes, ingelegde citroen, granaatappel en gember | 8 | |
WARME MEZZE: |
||
Tarte tartin hartig taartje met roodlof en dragon mousse | 8.5 | |
Gesmoorde kool met harissa botersaus | 8 | |
Gegrilde radicchio met sinaasappel, geconfijte venkel, salie en citrusdressing | 8.5 | |
Falafel gevuld met kwartelei, met knoflook yoghurt en sumac ui | 8 | |
Çilbir: Gepocheerde eieren in knoflook yoghurt met pittig gekruide boter geserveerd met platbrood | 8.5 | |
Crunchy gebakken aardappels met rozemarijn en knoflook | 5.5 | |
Mezze van de week: Iedere week iets nieuws, wie houdt er niet van een verrassing? Vraag de bediening, ze vertellen je graag meer! | ||
VLEES |
||
Gegrilde bavette met zhug mals en robuust rundvlees van de gril met groene chilisaus | 13 | |
Kip Kebap met sumac en toum (Libanese knoflooksaus) |
9.5 | |
VIS |
||
Gegrilde gamba’s met gember en zwarte peper mayo | 13 | |
Gemarineerde zalm zalm gemarineerd in rum & bietjes met komkommer, kappertjes en rode ui | 9.5 | |
Vis van de week | ||
TAFELTJE VOL |
||
Chef’s choice: Laat je verrassen; een tafel vol heerlijke mezze. Wordt gepresenteerd in 2 gangen. Op verzoek geheel vega(n) | 27.5 PP | |
Chef’s choice de luxe: Laat je verrassen; een tafel vol heerlijke mezze. Wordt gepresenteerd in 2 gangen. Afsluitend een proeverij van verschillende desserts. Op verzoek geheel vega(n). | 32 PP | |
SPECIAL |
||
Mezze lunch/borrelplank* : Salmagundi’s favourite; een plank vol mezze. Met o.a. hummus, salade, gemarineerde artisjokken, geroosterde aubergine, gekruide olijven, gekruide eieren, geroosterde amandelen met citroen & saffraan, kofte en meer. Geserveerd met huisgemaakt platbrood. Feestje om te eten!
|
14.5 PP
|