Levering

Voor zover het formaat en het gewicht het toelaat worden bestelde producten (met uitzondering van meubels) per post verzonden. U kunt alle producten ook komen afhalen in onze winkel in Groningen. U kunt ook kiezen voor bezorging in overleg.

De verzendkosten dienen door de koper te worden voldaan. Let op: de in de webshop vermelde prijzen van artikelen zijn exclusief verzendkosten. Tijdens het afrekenen kunt u de gewenste verzendmethode kiezen.

Verzending

Het bestelde product wordt door een medewerker van Salmagundi Living op uiterst zorgvuldige wijze verpakt en aangeleverd bij PostNL. De klant dient zich er van bewust te zijn dat verzending van bestelde producten tot de risicosfeer van de koper behoort. Salmagundi Living is dan ook niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of het verloren gaan van artikelen tijdens het vervoer van PostNL. Indien gewenst kunnen artikelen verzekerd worden verzonden. Hiervoor geldt een ander verzendtarief. Wilt u liever verzekerd verzenden? Kies dan voor “Berzorging in overleg” als verzendmethode.

Meubels

De klant kan het bestelde meubelstuk zelf op komen halen. Meubels kunnen echter ook worden bezorgd. Dit vindt alleen plaats in overleg met de klant en tijdens werkdagen. Voor bezorging binnen een straal van 10 km rondom de stad Groningen hanteren we een bezorgtarief van 20 Euro. Bezorging > 10 km < 50 km = 30 Euro. Bezorging > 50 km tot en met Overijssel = 50 Euro. Voor een bezorging ten zuiden van Overijssel wordt een transportbedrijf ingeschakeld. De transportkosten dienen aan de chauffeur te worden voldaan.