|
DESSERTS:
|
|
|
Limoncello tiramisu: bereid met huisgemaakte limoncello |
7.5 |
|
Affogato: espresso met een bolletje vanille ijs |
4.5 |
|
Gegrilde ananas: met vanille ijs en whiskey caramel |
7.5 |
|
Baklava: Vers en knapperig uit een lokale Midden Oosten bakkerij, veel nootjes en niet al te zoet |
2.5 p.s. |
|
Frambozen granita: huisgemaakt schaaf ijs |
6.5 |
|
KOUDE MEZZE:
|
|
|
Mandje homemade platbrood |
3.5 |
|
Gemarineerde olijven |
4.5 |
|
Huisgemaakte hummus: met ei en ui geserveerd met platbrood |
8.5 |
|
Huisgemaakte hummus: met spicy kip |
10 |
|
Labneh: met za’atar, sumac en isot biber |
8.5 |
|
Gevulde eieren: met harissa, dille, feta en olijven |
8.5 |
|
Tomaten-uiensalade: met groene pepers, koriander, gember & gefrituurde kappertjes |
8.5 |
|
Doperwten salade: met munt, knoflook, citroen en Parmezaanse kaas |
8.5 |
|
Rijst salade: met spruitjes, kikkererwten, ingelegde citroen en peterselie |
8.5 |
|
WARME MEZZE:
|
|
|
Gefrituurde burrata: met tomaten-harissa saus |
10.5 |
|
Gebakken artisjok harten: met za’atar olie en citroen |
8.5 |
|
Fritters van doperwten: met spinazie, ricotta, citroen en tomaten chilli-jam |
9.5 |
|
Vegan shakshuka: met kikkererwten, aubergine, tofu en harissa |
9.5 |
|
Tortilla de patatas: met een saus van geroosterde paprika, aubergine en knoflook |
7.5 |
|
Geroosterde aubergine: met tahini, geraspte tomaat en groene peper shatta |
9.5 |
|
Geroostere koolrabi: met tomaatjes, hazelnoten en dragon gremolata |
9.5 |
|
Mezze van de week: Iedere week iets nieuws, wie houdt er niet van een verrassing? Vraag de bediening, ze vertellen je graag meer! |
|
|
VLEES
|
|
|
Vitello tonato: rose gebakken kalfsvlees met tonijnmayonaise, ansjovis en kappertjes |
12.5 |
|
Geroosterde rundvlees kebab met gegrilde uien salsa |
13.5 |
|
Gegrilde lamskoteletjes met ananas-jalapeño chutney |
15 |
|
VIS
|
|
|
Crudo van zalm met sjalot, kappertjes, jalapeño, radijs, yoghurt en dille |
11.5 |
|
Gefrituurde viskoekjes met een saus van geroosterde paprika, aubergine en knoflook |
9.5 |
|
|
|
|
Vis van de week |
|
|
TAFELTJE VOL
|
|
|
Chef’s choice: Laat je verrassen; een tafel vol heerlijke mezze. Wordt gepresenteerd in 2 gangen. Op verzoek geheel vega(n) |
28.5 PP |
|
Chef’s choice de luxe: Laat je verrassen; een tafel vol heerlijke mezze. Wordt gepresenteerd in 2 gangen. Afsluitend een proeverij van verschillende desserts. Op verzoek geheel vega(n). |
33,5 PP |
|
SPECIAL
|
|
|
Mezze lunch/borrelplank* : Salmagundi’s favourite; een plank vol mezze. Met o.a. hummus, salade, gemarineerde artisjokken, geroosterde aubergine, gekruide olijven, gekruide eieren, geroosterde amandelen met citroen & saffraan, kofte en meer. Geserveerd met huisgemaakt platbrood. Feestje om te eten!
- De mezze kunnen variëren van samenstelling maar zijn altijd lekker en verrassend! Op verzoek kan de plank geheel vega(n) worden klaar gemaakt.
|
14.5 PP
|